Як проходило відкриття ретро сезону 2021. Частина друга. Домажир

1196
Відкриття ретро сезону 2021. Частина друга. Домажир
Відкриття ретро сезону 2021. Частина друга. Домажир

Після вдалого старту на території West Auto Hub, що знаходиться в cелі Зимна Вода під Львовом, успіх події був закріплений в Центрі реабілітації та порятунку ведмедів Домажир в с. Жорниська.

Для тих, хто потрапив сюди вперше – це місце стало справжнім відкриттям. Величезна парковка для автівок, затишна кав’ярня, сувенірна крамниця і…. що найголовніше – 22 ведмеді!

Потрібно сказати, що ведмеді тут живуть краще, ніж багато львів’ян. Кожен має своє індивідуальне збалансоване харчування, персональну барлогу, власний басейн і повну медичну страхівку.

А для відвідувачів тут створені всі можливі умови. Враховані всю нюанси для відвідувачів з особливими потребами. Всюди вказівники, доріжки, зручні оглядові майданчики. Особливо хочу звернути на мега-ввічливий персонал. Так тримати.

Під час усіх переїздів між локаціями та автопробігу дорогами Львівщини нас супроводжували другі-байкери. Вони реально полегшили життя учасникам ретро-автоколони і чи не вперше заїзд ретроавтівок виглядав дуже пристійно. Велика дяка їм за це.

Залишити відповідь