Львівський автофест Leopolis Grand Prix показав 200 ретро автівок із 18 країн

692
Львівський автофест Leopolis Grand Prix
Львівський автофест Leopolis Grand Prix

Впродовж трьох днів, з 31 травня по 2 червня 2019 року, уже вдев’яте у Львові проходив Міжнародний фестиваль ретро автомобілів «Леополіс Гран Прі». Цю подію сміливо можна назвати однією з найпотужніших у місті, котра за 9 років вже стала візитівкою Львова.

Вже традиційно парк культури імені Б.Хмельницького перетворився в окреме ретро-місто. Тут пролягли вулиці Англійська, Німецька, Українська, Радянська, Французька, Американська, Італійська, Польська, Байкерська, Скандинавська. На кожній із них вишикувались автомобілі виробників цих країн.

І все це супроводжувалося чудовою музикою від львівських музичних гуртів Leon Brass, В ультралюстрах, Midnight Colours, DYHAY band, ASTORY band, Джеки, Ретровай, Verba, DJ Volter Gared, перший клубний акордеон Roman Khort та DJ Clio.

В цьому році організатори фестивалю велику роль відвели соціальним мережах. Вже за місяць до події прихильники фестивалю мали можливість познайомитись з програмою Leopolis Grand Prix та з командою Автоклубу ЗАЗ Козак яка власне і виступав головним організатором.

Важливо, що захід не лише відбувся дев’ятий рік поспіль, а і був другим Етапом Кубку України для історичних транспортних засобів. Також в цьому році було впроваджено новий формат – зону сучасних авто. Зокрема, на стадіоні «Юність» автодилери показувавли новинки світового автомобілебудування.

Водночас організатори одразу запрошували усіх охочих наступного 2020 року відвідати 10-й ювілейний Leopolis Grand Prix. Він обіцяє бути насправді дуже потужним з великою кількістю старих і нових родзинок.

«Сьогодні відбувається 9-й фестиваль. Думаю, що 10-й фестиваль має пройти ще бомбезніше, ще крутіше. Тому запрошую всіх – до зустрічі в наступному році. Я думаю, ми до наступного року зберемо ще більше ще гарніших і ще крутіших машин», – запросив Володимир Кулинич, співорганізатор змагань.

Залишити відповідь