Представники клубу здійснили робочу поїздку до Польщі

1239

6-8 грудня 2019 року представники клубу ЗАЗ Козак продовжуючи традиційні гостьові традиції відвідали колег у Польщі. Ці відвідини мають на меті як і популяризацію нашого клубу так і запрошення до Львова на Леополіс Гран Прі. Під час поїздки вдалося відвідати музей велосипедів в Радомі.

Перший в Польщі мобільний музей велосипедів відкрився в Радомі в травні 2017 року. Ідея проекту виникла у членів місцевого товариства любителів старовинних велосипедів. Колекція, зібрана товариством, налічує 70 моделей і продовжує рости.

У період між Першою і Другою світовими війнами Радом був великим виробником велосипедів. На Збройової фабриці виробляли понад 20 моделей: дитячі, туристичні, призначені для армії і поліції.

Наступним етапом поїздки стали відвідини Варшави, де Польський автомобільний клуб організував виставку моделей автомобілів.

Завершенням поїздки стали відвідини пана Гжегожа в Любліні. Цей поважний чоловік вже багато років займається реставрацією автомобілів та є дуже активним прихильником Фестивалю Леополіс Гран Прі.

Загалом сподіваємось що поїздка була успішною і в цьому році на Фестивалі Леополіс Гран Прі ми побачимо багато старих та нових друзів з сусідньої країни.

Залишити відповідь