Клуб ЗАЗ Козак взяв участь у святкуванні Дня Незалежності у Львові

1277
Члени клубу Клуб ЗАЗ Козак на святкових заходах на Площі Ринок У Львові 24 серпня 2020 року з нагоди Дня Незалежності
Члени клубу Клуб ЗАЗ Козак на святкових заходах на Площі Ринок У Львові 24 серпня 2020 року з нагоди Дня Незалежності

В цьому році святкування найбільшого свята нашої держави – Дня Незалежності , через пандемію COVID-19, були дуже скромними. Але, з дотриманням всіх санітарних норм, клуб ЗАЗ Козак прийняв рішення долучитися до святкових заходів. І, 24 серпня 2020 року, рівно о 14.00 колона з ретро автомобілів урочисто заїхала на Площу Ринок у Львові.

Вже сама поява колони автомобілів на центральній площі Львова викликала захоплення. Мешканці та гості міста фотографували колону, вітали автомобілістів схвальним вигуками та оплесками. Автомобілі були прикрашені символікою клубу, жовто-блакитними прапорами та стрічками.

Як тільки автомобілі вишикувалися на площі перед міською ратушею, їх одразу обступили десятки львів’ян та гостей міста. Хтось робив селфі та фотографії, хтось знімав відео, а найбільш просунуті вели серйозні розмови на технічні теми з водіями ретро автівок.

У старшого покоління автомобілі викликали ностальгійні спогади з часів своєї юності. Молодь сприймала Запорожці, Москвичі і Волги як цікаву екзотику. Але байдужим не залишився ніхто. Зграйки глядачів постійно мігрували між автомобілями і всюди лунали схвальні вигуки та радісний сміх.

До слова, члени клубу ЗАЗ Козак теж мали нагоду побачити щось цікаве і дізнатися щось нове. Для всіх охочих керівництво клубу організувало екскурсію на виставку «Від оптичної ілюзії – до цифрової реальності», яка в цей час експонується у виставкових залах Львівського історичного музею (Площа Ринок, 6), присвячену 180-тиріччю львівської фотографії.

Хороший настрій, позитивні емоції та нові враження від цього святкового дня ще раз доводять, що навіть у період карантину, але з урахуванням всіх санітарних вимог, можна зробити гарне свято. Особливо якщо це свято – День Незалежності – свято, яке святкуєш серцем.

Залишити відповідь