Миколай відвідав Сколівську школу-інтернат

1823
Гості та мешканці Сколівської школи-інтернату
Гості та мешканці Сколівської школи-інтернату

Вже другий десяток років в клубі ЗАЗ Козак існує хороша традиція: щороку 19 грудня, в День Святого Миколая, приїжджати з подарунками в Сколівську школу-інтернат.

Перед поїздкою завжди відбувається процес підготовки подарунків. Окрім традиційних мандаринок, апельсинок і різних смаколиків завжди є й більш практичні речі. Залежно від потреб школи-інтернату це може бути і картопля, і морква, і буряки і все, що може забракнути дітям.

А ще завжди є потреба в засобах особистої гігієни, одягу, взуття, канцтоварах, книгах, мийних засобах та не рецептурних медикаментах. До збору подарунків долучаються майже всі члени клубу. Хтось приносить речі, хтось збирає продукти, а хтось долучається коштами.

І ось, 19 грудня 2020 року, близько 10 години ранку від Ашану, що на Стрийській вулиці вирушив автопоїзд навантажений подарунками, хорошими емоціями і щедрими людьми.

В школі-інтернаті на нас уже чекали вчителі та вихованці. Тим більше, що цього разу з нами приїхав особливий гість – сам Святий Миколай приєднався до поїздки.

Святий Миколай в Сколівській школі-інтернаті
Святий Миколай в Сколівській школі-інтернаті

Вже традиційною частиною дружнього візиту стали спортивні змагання. Гості і вихованці зійшлися у волейбольному та футбольному поєдинках. Не забули й про змагання з настільного тенісу.

По завершенні змагань, на нас чекала смачна вечеря і імпровізований концерт від юної вихованки школи-інтернату. В її виконанні прозвучало кілька новорічно-різдвяних пісень та колядок.

Імпровізований концерт в Сколівській школі-інтернаті
Імпровізований концерт в Сколівській школі-інтернаті

З хорошим настроєм та з твердим наміром приїжджати частіше, члени клубу ЗАЗ Козак поверталися до Львова. Наступна поїздка, за умови закінчення карантину, відбудеться вже влітку. Цього разу це буде похід з наплічниками та ночівлею в наметах.

Залишити відповідь